jaarrekening opstellen

Financiële jaarrekening opstellen

Een jaarrekening opstellen is typisch zo’n klus waar voor u als ondernemer ieder jaar weer behoorlijk wat tijd in gaat zitten. Tijd die u liever zou besteden aan de uitvoering van uw werkzaamheden of het ontwikkelen van uw MKB bedrijf. MKB Boekhouders neemt u deze administratieve taak graag uit handen. Als ervaren boekhouder voor MKB en ZZP’ers bieden wij ondersteuning aan ondernemers waar zij dat nodig hebben. Zo helpen wij u om uw administratie op orde te houden terwijl u zich kunt richten op de uitvoerende kant van uw onderneming. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek of lees verder.

Jaarrekening opstellen

Een jaarrekening opstellen en indienen bij de Kamer van Koophandel is een jaarlijkse verplichting voor bv’s, nv’s en coöperaties. Kort gezegd is een jaarrekening een overzicht van uw financiële situatie. Dit overzicht bevat verschillende onderdelen:

  • de balans;
  • de winst- en verliesrekening en
  • een toelichting.

Wat er allemaal precies in een jaarrekening moet staan is afhankelijk van de grootte van uw onderneming. Hoe groter het bedrijf, hoe meer informatie de jaarrekening moet bevatten. Al jarenlang ondersteunen wij ondernemingen van verschillende grootte bij het opstellen en deponeren van hun jaarrekening. Wij weten daarom precies wat u moet aanleveren en kunnen u met gepast advies en ondersteuning flink wat tijd besparen.

Uw administratie in professionele handen

Als ondernemer is het soms lastig om bij te houden aan welke wet- en regelgeving u moet voldoen. Elke wijziging binnen uw organisatie kan van invloed zijn op de eisen die aan uw onderneming gesteld worden op het gebied van bijvoorbeeld fiscale aangiftes of uw financiële jaaroverzicht. Maar ook de wet- en regelgeving zelf worden regelmatig aangepast. Om te voorkomen dat u hier onnodig veel tijd aan kwijt bent of een boete krijgt kunt u de professionele hulp van onze medewerkers inschakelen. Zij kunnen u voorzien van praktisch advies of administratieve taken uit handen nemen zoals het indienen van belastingaangiftes, het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van uw salarisadministratie.

Online boekhoudpakketten

Als zakelijke klant van MKB Boekhouders krijgt u toegang tot online boekhoudpakketten waarmee u op afstand alle benodigde informatie en documenten kunt aanleveren. Regel uw boekhouding snel en veilig via uw PC, tablet of zelfs uw mobiele telefoon. Zo weet u zeker dat: 

  • uw administratie altijd up-to-date is;
  • u geen tijd kwijt bent aan reizen of administratieve handelingen;
  • aangiftes op tijd worden ingediend.

Bovendien heeft u hiermee altijd en overal inzage in uw eigen boekhouding. Zo heeft u goed inzicht in uw financiële situatie en weet u precies hoe de zaken ervoor staan. 

Laat ons uw financiële jaarrekening opstellen

Wilt u er zeker van zijn dat uw financiële jaarrekening snel en correct wordt opgesteld? Laat ons uw financiële jaarrekening opstellen. Wij zorgen ervoor dat de jaarrekening aansluit bij de omvang van uw onderneming en op tijd wordt ingeleverd. U ontvangt van ons twee rapporten: 

  1. de fiscale jaarrekening – een simpel en overzichtelijk rapport en
  2. de bedrijfseconomische jaarrekening – een volledig beeld van hoe uw onderneming presteert.

Voorkom verrassingen en boetes, vertrouw op de kennis en ervaring van MKB Boekhouders.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

MKB Boekhouders is een kantoor dat MKB-bedrijven en ZZP’ers bijstaat door de boekhouding en belastingzaken op een deskundige manier over te nemen.

Wij werken vanuit ons kantoor in Amstelveen voor klanten uit heel Nederland.

Onze gegevens

Prof. J.H. Bavincklaan 7
1183 AT Amstelveen

Copyright © 2022 – MKB Boekhouders | Algemene voorwaarden | Privacy policywjwebdesign.nl

×