Fiscale aangiftes

MKB Boekhouders

Voor ZZP en MKB

Zowel particulieren als bedrijven krijgen te maken met fiscale aangiftes. Wij zorgen ervoor dat uw belasting correct wordt ingediend en dat u dus nooit te veel betaalt. Het indienen van belastingen kan in Nederland erg ingewikkeld worden, vooral als u een bedrijf bezit. Door ons in te schakelen voor deze taak, maakt u zich geen zorgen meer over of het wel goed gedaan wordt, worden uw aangiftes altijd tijdig ingediend en weet u altijd zeker dat u juist wordt belast.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul uw gegevens in

Wat doen wij voor u?

Wij helpen zzp’ers en bedrijven met het invullen van hun belastingaangifte.

Belastingaangifte voor ZZP & MKB

Voor bedrijven is het verhaal al wat anders. Deze moeten aangifte doen over een verscheidenheid aan zaken. Denk bijvoorbeeld over de winst die u het afgelopen jaar gemaakt heeft, over de btw die u ontvangen heeft en over het loon dat u aan uw medewerkers betaalt. In sommige gevallen krijgt u ook nog te maken met vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Laat ons uw fiscale aangiftes indienen en u hoeft zich daar nooit meer zorgen over te maken.

Belastingadvies voor bedrijven

Het is goed mogelijk dat u te maken krijgt met ingewikkelde belastingzaken waar u zich geen raad mee weet. Onze boekhouders helpen u wijs te worden in de belastingwereld door uw organisatie te bestuderen, helder te maken en te vernieuwen. We geven u begrijpelijk belastingadvies en bieden oplossingen aan. Samen ontwikkelen we dan een duidelijke en begrijpelijke fiscale strategie waarmee u zelf verder kunt. 

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan een ervaren boekhouder die voor u klaar staat? Dan is MKB Boekhouders een administratiekantoor waar u op kunt vertrouwen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op, zodat we onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van jaarrekeningen ook voor u in gaan zetten.

×