Fiscale aangiftes

MKB Boekhouders

Voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven krijgen te maken met fiscale aangiftes. Wij zorgen ervoor dat uw belasting correct wordt ingediend en dat u dus nooit te veel betaalt. Het indienen van belastingen kan in Nederland erg ingewikkeld worden, vooral als u een bedrijf bezit. Door ons in te schakelen voor deze taak, maakt u zich geen zorgen meer over of het wel goed gedaan wordt, worden uw aangiftes altijd tijdig ingediend en weet u altijd zeker dat u juist wordt belast.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul uw gegevens in

Wat doen wij voor u?

Wij helpen particulieren en bedrijven met het invullen van hun belastingaangifte.

Onze diensten voor particulieren

Voor particulieren is dit aanzienlijk minder ingewikkeld, maar zo gauw u een hypotheek heeft afgesloten of u wilt belasting laten aftrekken, dan wordt het al een stuk lastiger. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer particulieren ons om hulp vragen bij het indienen van hun belastingaangifte. Schakel onze specialisten in en u weet zeker dat u nooit te veel belasting betaalt.

Onze diensten voor bedrijven

Voor bedrijven is het verhaal al wat anders. Deze moeten aangifte doen over een verscheidenheid aan zaken. Denk bijvoorbeeld over de winst die u het afgelopen jaar gemaakt heeft, over de btw die u ontvangen heeft en over het loon dat u aan uw medewerkers betaalt. In sommige gevallen krijgt u ook nog te maken met vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Laat ons uw fiscale aangiftes indienen en u hoeft zich daar nooit meer zorgen over te maken.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan een ervaren boekhouder die voor u klaar staat? Dan is MKB Boekhouders een administratiekantoor waar u op kunt vertrouwen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op, zodat we onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van jaarrekeningen ook voor u in gaan zetten.