Over ons

MKB Boekhouders

Voor MKB & ZZP’er

Het deskundig opzetten en regelen van boekhouding en belastingzaken voor MKB en ZZPers; dat is onze specialiteit. Wij zijn een administratiekantoor met jarenlange ervaring en staan bij onze trouwe opdrachtgevers bekend om onze persoonlijke en vakkundige aanpak. Wij kijken samen met u naar alle mogelijkheden, zodat u zeker bent dat uw boekhouding altijd op orde is en uw aangifte klopt. Dit doen we graag ook voor u of voor uw bedrijf.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul uw gegevens in

boekhouder-mkb-zzp
boekhouder-mkb-zzp

Geen stapels papierwerk meer

Wij werken met een geavanceerd softwarepakket dat uw boekhouding digitaal beheert. U heeft altijd toegang tot uw administratie en inzicht in hoe het ervoor staat. Wij zorgen ervoor dat alles altijd actueel is en u boekt uw bonnen en facturen direct in via een speciale app. Dit betekent dat u tijd en geld bespaart en dat het milieu ontlast wordt door minimaal gebruik van papier.

Verdien uw investering terug

Werken met MKB Boekhouders is een investering die zichzelf terugverdient. Dat doen we door u de volgende voordelen te bieden:

    • Scherpe tarieven.
    • Ervaren en gespecialiseerd in boekhouding en belastingzaken.
    • We adviseren MKBbedrijven en ZZPers.
    • Veel gemak met ons geavanceerde softwarepakket.
    • Word volledig ontzorgd en betaal zo min mogelijk belasting.

Bespreek het met ons

Heeft u ideeën over hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact op met onze medewerkers en we vertellen u exact wat wij voor u kunnen betekenen. We leveren onze diensten op maat, dus u bepaalt wat u uitbesteedt en wat u zelf wilt blijven doen.

×