Administratiekantoor

MKB Boekhouders

Administratie bijhouden

Als u een bedrijf bezit, is het bijhouden van administratie niet een taak waar u graag te veel tijd aan besteedt. Daarom makkelijk wij u dit graag gemakkelijker, zodat u tijd terugkrijgt voor uw eigen werkzaamheden. Als administratiekantoor leveren we een verscheidenheid aan diensten, zoals uw financiële administratie, uw bedrijfsadministratie, uw fiscale administratie of uw loonadministratie. Een administratie die actueel en op orde is, is wel essentieel voor een gezonde onderneming. Besteed dit uit aan onze ervaren boekhouders en wij regelen alles tot in de puntjes.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul uw gegevens in

Wat doen wij als administratiekantoor?

Als uw administratiekantoor gaan wij direct voor u aan de slag. U bepaalt wat u wilt uitbesteden en wat u zelf wilt doen en samen zetten we een overeenkomst op waarin alles duidelijk wordt vastgesteld. Hier vindt u een lijstje van de taken die wij van u over kunnen nemen.

We zetten uw salarisadministratie op en onderhouden dat voor u.

We stellen uw jaarrekening op en sturen deze tijdig naar de Belastingdienst.

We zetten uw financiële administratie op en onderhouden dat voor u.

We bieden u toegang tot boekhoudsoftware en een facturatiesysteem.

We voeren uw boekhouding uit en houden dat actueel.

We zorgen ervoor dat al uw gegevens altijd actueel zijn en u heeft daar altijd inzage in.

We doen uw fiscale aangiftes.

We zijn er altijd als uw belastingadviseur.

Gedeeltelijk of volledig uitbesteden

Of u nu een ZZPer bent of u bent eigenaar van een MKBbedrijf, er is altijd administratie. En deze administratie weerhoudt u ervan om uw eigen werkzaamheden uit te voeren. Wij nemen uw administratie volledig of gedeeltelijk van u over, zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen werk. Het voordeel van die situatie is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over facturaties, loonstrookjes of jaarrekeningen, omdat wij dat voor u doen.

Altijd inzage in uw administratie

We zorgen er allereerst voor dat we uw administratie op orde brengen en stroomlijnen. We gebruiken de nieuwste programma’s die uw systemen organiseren en automatiseren. U heeft daar vervolgens altijd inzage in en kunt dus op elk moment van de dag zien waar wij mee bezig zijn. Zo ziet u wat de voortgang is van een bepaalde factuur, krijgt u inzage in de inkomsten van een bepaalde periode en kunt u altijd uw salarisadministratie bestuderen. We houden u regelmatig op de hoogte van de voortgang, maar bij vragen staan we uiteraard voor u klaar om deze te beantwoorden.

Bespreek het met ons

Heeft u ideeën over hoe wij uw administratie of gedeeltes van uw administratie van u over kunnen nemen? Neem dan contact op met onze medewerkers en we vertellen u exact wat wij voor u kunnen betekenen. We leveren onze diensten op maat, dus u bepaalt wat u uitbesteedt en wat u zelf wilt blijven doen. Samen komen we dan tot een oplossing voor u als ZZPer of voor uw bedrijf.

×