Factureren

MKB Boekhouders

Factureren

Tijdig factureren betekent dat u tijdig betaald krijgt. Als u dagelijks facturen uitstuurt, dan wordt dat al een tijdrovende taak. U heeft deze tijd nodig voor uw eigen werkzaamheden. Laat onze ervaren boekhouders u helpen met uw facturatie. Wij zetten een waterdicht facturatiesysteem op en bieden u toegang tot handige boekhoudsoftware, waarmee dit sneller en soepeler verloopt. Eventueel pakken we uw debiteurenbeheer ook voor u op, zodat uw facturen niet alleen tijdig worden uitgestuurd, maar ook tijdig worden betaald.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul uw gegevens in

Wat is factureren?

Factureren is veel meer dan alleen het uitsturen van facturen alleen. Grotere bedrijven hebben daar een volledig systeem en personeel voor, terwijl ZZP’ers het vaak zelf doen. Factureren begint bij het opstellen van een duidelijke en complete factuur en eindigt bij de betaling. Daar tussenin zitten een aantal andere administratieve taken, zoals het bijhouden van uw inkomsten, factuurnummers, gefactureerde rekeningen en rekeningen die nog moeten worden uitgestuurd. Welke facturen zijn betaald en bij welke zit u nog op een betaling te wachten? Pas als uw klant u betaald heeft, is het plaatje rond en kunt u voor die factuur uw administratie sluiten.

Wat doen wij voor u?

Wij kunnen een goed facturatiesysteem voor u opzetten, waarmee uw facturatie een stuk overzichtelijker en gemakkelijker wordt. We beginnen door te kijken naar uw huidige administratie en zorgen ervoor dat dit op orde wordt gemaakt. We stellen een aantrekkelijke en professionele factuur voor u op en helpen u bij het gebruik van de facturatiemodule binnen onze boekhoudsoftware. Hierin kunt u eenvoudig per factuur bijhouden in welk stadium van het proces deze zich bevindt. We pakken desgewenst ook uw debiteurenbeleid voor u op, zodat achterstallige betalingen worden geminimaliseerd.

De voordelen van uitbesteden

We maken uw facturatie dus actueel en gestroomlijnd en u heeft daar altijd inzage in. We gebruiken programma’s die u te allen tijde kunt gebruiken om te zien wat de status is van een betaling en wat er gedaan is om deze op te volgen. Deze administratie is altijd in orde, wat ook handig is als het tijd is voor uw aangifte. U heeft meer tijd om te besteden aan het verzamelen van nieuwe facturen. Het enige waar u zich zorgen over moet maken is het binnenhalen van nieuwe klanten, de factuuradministratie is dankzij het zorgvuldig ingerichte facturatiesysteem eenvoudig bij te houden. 

Maak het bespreekbaar

Heeft u het idee om uw facturatie uit te besteden, of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het opzetten van een goedwerkend facturatiesysteem? Alle ideeën die u heeft bespreekt u het beste met onze medewerkers. Zij kunnen u vervolgens exact vertellen wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij dat samen verder oppakken. Onze aanpak is persoonlijk en contact is laagdrempelig. We hebben vele jaren ervaring en zien er naar uit om ook u bij uw facturatie te ondersteunen. Samen zetten we een systeem op dat op rolletjes loopt, zodat u tijdig alle inkomsten ontvangt.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan een ervaren boekhouder die voor u klaar staat? Dan is MKB Boekhouders een administratiekantoor waar u op kunt vertrouwen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op, zodat we onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van administratie ook voor u in gaan zetten.

×