Factureren

MKB Boekhouders

Factureren

Tijdig factureren betekent dat u tijdig betaald krijgt. Als u dagelijks facturen uitstuurt, dan wordt dat al een tijdrovende taak. U heeft deze tijd nodig voor uw eigen werkzaamheden. Besteed uw facturatie uit aan onze ervaren boekhouders en we zorgen ervoor dat deze altijd stipt op tijd de deur uit gaan. Daarbij stellen we complete en correcte facturen samen waarmee uw klanten direct kunnen betalen en zetten we een waterdicht facturatiesysteem op waarmee dit sneller en soepeler verloopt. Eventueel pakken we uw debiteurenbeheer ook voor u op, zodat uw facturen niet alleen tijdig worden uitgestuurd, maar ook tijdig worden betaald.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul uw gegevens in

Wat is factureren?

Factureren is veel meer dan alleen het uitsturen van facturen alleen. Grotere bedrijven hebben daar een volledig systeem en personeel voor, terwijl ZZP’ers het vaak zelf doen. Factureren begint bij het opstellen van een duidelijke en complete factuur en eindigt bij de betaling. Daar tussenin zitten een aantal andere administratieve taken, zoals het bijhouden van uw inkomsten, factuurnummers, gefactureerde rekeningen en rekeningen die nog moeten worden uitgestuurd. Welke facturen zijn betaald en bij welke zit u nog op een betaling te wachten? Pas als uw klant u betaald heeft, is het plaatje rond en kunt u voor die factuur uw administratie sluiten.

Wat doen wij voor u?

Wij kunnen uw facturatie gedeeltelijk of volledig voor u oppakken. We beginnen door te kijken naar uw huidige administratie en zorgen ervoor dat dit op orde wordt gemaakt. We stellen een aantrekkelijke en professionele factuur voor u op en beginnen met het uitsturen, registreren en opvolgen daarvan. We houden per factuur bij in welk stadium van het proces deze zich bevindt. Uiteraard registreren we dit allemaal in ons systeem. We pakken ook uw debiteurenbeleid voor u op, mocht u dit willen, zodat achterstallige betalingen worden geminimaliseerd.

De voordelen van uitbesteden

We maken uw facturatie dus actueel en gestroomlijnd en u heeft daar altijd inzage in. We gebruiken programma’s die u te allen tijde kunt gebruiken om te zien wat de status is van een betaling en wat wij gedaan hebben om deze op te volgen. Deze administratie is altijd in orde, wat ook handig is als het tijd is voor uw aangifte. U heeft meer tijd om te besteden aan het verzamelen van nieuwe facturen, die wij dan probleemloos voor u verwerken. Het enige waar u zich zorgen over moet maken is het binnenhalen van nieuwe klanten, de factuuradministratie die daarop volgt nemen wij voor onze rekening.

Maak het bespreekbaar

Heeft u het idee om uw facturatie uit te besteden? Wilt u een gedeelte zelf blijven doen of wilt u alles aan ons overdragen? Alle ideeën die u heeft bespreekt u het beste met onze medewerkers. Zij kunnen u vervolgens exact vertellen wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij dat samen verder oppakken. Onze aanpak is persoonlijk en contact is laagdrempelig. We hebben vele jaren ervaring en zien er naar uit om ook uw facturatie bij te houden. Samen zetten we een systeem op dat op rolletjes loopt, zodat u tijdig alle inkomsten ontvangt.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan een ervaren boekhouder die voor u klaar staat? Dan is MKB Boekhouders een administratiekantoor waar u op kunt vertrouwen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op, zodat we onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van administratie ook voor u in gaan zetten.