Salarisadministratie

MKB Boekhouders

Salarisadministratie overnemen

Laat ons uw salarisadministratie overnemen en u weet zeker dat uw medewerkers op tijd worden uitbetaald. Daarbij verzorgen wij uw loonstroken, doen wij uw loonaangifte en stellen we uw loonbelastingverklaringen op. U schakelt ons in voor alles wat met salarisadministratie te maken heeftDaarbij weet u dan ook zeker dat u geen boete hoeft te betalen, dat u niet in de problemen komt met de Belastingdienst of dat u te veel loonheffing betaalt. Besteed dit uit aan onze ervaren boekhouders en uw salarisadministratie is altijd actueel en in orde.

Wilt u teruggebeld worden?

Vul uw gegevens in

Wat is salarisadministratie?

Ieder bedrijf met medewerkers in dienst krijgt te maken met salarisadministratie. En het is belangrijk dat dit goed op orde is, want anders kunnen er verschrikkelijke fouten worden gemaakt. Met salarisadministratie wordt meestal het proces bedoeld dat is geïmplementeerd voor het betalen van werknemers en het inhouden van de juiste loonheffingen. U maakt zich geen zorgen meer over de betalingen van uw medewerkers en over of u zich wel correct aan de regeltjes houdt.

Wat doen wij voor u?

Salarisadministratie is meer dan alleen zorgen dat uw medewerkers op het juiste moment het juiste salaris ontvangen. Er zijn een groot aantal taken die wij van u overnemen en waarmee wij ervoor zorgen dat uw administratie perfect in orde wordt gebracht:

We berekenen het nettosalaris van uw medewerkers en zorgen ervoor dat dit op tijd wordt overgemaakt.

We zorgen ervoor dat de loonstrookjes op tijd worden uitgestuurd.

Daarbij houden we rekening met de regels omtrent pensioen en CAO.

We berekenen hoeveel loonheffing u voor deze salarissen moet afdragen aan de Belastingdienst en dienen dit op tijd in.

We maken jaaropgaven voor uw medewerkers en sturen deze tijdig uit.

Uiteraard plaatsen we alle uitgaven in uw boekhouding, zodat deze altijd actueel is.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan een ervaren belastingadviseur die voor u klaar staat? Dan is MKB Boekhouders een administratiekantoor waar u op kunt vertrouwen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op, zodat we onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van belasting ook voor u in gaan zetten.
×